Ugrás a tartalomra

Időjárás – 2024.04.22.

2024.04.22
18:20
Forrás
Pannon RTV
A hét első felében marad az átlagosnál hűvösebb idő a reggeli órákban. A nappali csúcsértékek átlagosan 20 fok körül alakulnak. Változékony, csapadékkal tarkított időre készülhetünk.

Ma éjszaka jobbára borult, felhős lesz felettünk az ég, csapadék azonban még nem valószínű. Az északi országrészeken átlagosan 5-6 fok körül alakulnak a minimum értékek, az ország többi részén 7-9 fokig süllyed a hőmérséklet a hajnali órákban.

Keddre virradóan helyenként esőre ébredhetünk, majd napközben egyre többfelé alakulhatnak ki záporok, egy-egy zivatar. Élénk, erős lesz a délkeleti-keleti-északkeleti szél. A nappali csúcsértékek 19 és 22 fok között alakulnak.

Szerdán helyenként zivatarra kell számítani. 18 fok lesz a csúcshőmérséklet, éppúgy mint csütörtökön, de már többfelé süthet ki hosszabb időszakokra nap. Pénteken Vajdaság középső és déli részeiben kell csapadékra számítani, viszont az átvonuló felhőkből Apatinban is megeredhet az eső. 20 és 22 fok között alakul a legmagasabb hőmérséklet. Szombatra kitisztul az ég, újra a napsütésé lesz a főszerep, a nappali csúcsértékek 21 fok körül alakulnak.

A szomszédos országokban is hasonlóan változékony, csapadékos időre van kilátás. A szlovén és bolgár fővárosban csupán 12-13 fokot mutatnak majd a hőmérők, ennél magasabb értékeket lehet majd mérni Eszéken, Temesváron, valamint Kolozsváron, de Magyarország nagy részén is 20 fok feletti nappali értékekre van kilátás.

időjárás

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.
12:58, Frissítve: 16:12

Az egész ország az áldozatokra emlékezik

Egy évvel a belgrádi iskolai lövöldözés után az egész ország megemlékezett az áldozatokról. A televízió és rádióműsorok reggel 8:41 perckor megszakították a sugárzást, és egy perces néha csenddel tisztelegtek a lövöldözésben elhunytak emléke előtt.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.