Ugrás a tartalomra

Időjárás – 2024.04.23.

2024.04.23
18:00
Forrás
Pannon RTV
A hűvösebb napok után, az elkövetkező napok kellemesebb időjárást tartogatnak a számunkra. Csapadék egyelőre nem várható. Fokozatos felmelegedés mellett, derült, kellemes tavaszi napsütésben lehet részünk.

Az esti - éjszakai órákban Vajdaság-szerte borús, esős idő várható. Kiadósabb (5-20 mm) esőzésre van kilátás az ország déli és keleti részén. A hőmérsékleti értékek 3 és 9 fok között alakulnak.

Szerdán változékony időjárás várható vidékünkön. Napközben napos és felhős időszakok váltják majd egymást, az esernyőnkre szükség lehet, ugyanis futó záporok, zivatarok kialakulására is számítani lehet. A legmelegebb órákban 13 és 17 fok között alakulnak a nappali maximumok.

Csütörtökön 15 fokot, pénteken azonban már 19 fokot mutathatnak a hőmérők Vajdaságban. A gomolyfelhős, de számottevően napos időben, megerősödhet a délnyugati, nyugati szél, de csapadékra nem kell számítanunk.

A régió többi országában is többnyire változékony napos, felhős és szórványosan előforduló esős, zivataros időjárás várható. Legalacsonyabb hőmérsékleti érték
Zágráb és Ljubljana környékén lesz tapasztalható 8 Celsius fok kíséretében.

időjárás

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.