Ugrás a tartalomra

Időjárás – 2024.04.24.

2024.04.24
17:56
Forrás
Pannon RTV
A hét közepétől többfelé felszakadozik a felhőzet térségünkben, és a felmelegedés is visszatér. A jövő hét elején a nappali csúcsok a 27 fokot is megközelíthetik. Csapadékra már egyre kevésbé kell számítani.

Az esti órákban tovább szakadozik a felhőzet, helyenként teljesen kitisztul az ég, csapadék ekkor már nem valószínű. Újvidék, Zenta, Magyarkanizsa és Szabadka térségében 5 fokot mutatnak a hőmérők, az ország többi részén 6-9 fok közötti értékekre van kilátás.

Csütörtökön már naposabb idő valószínű, az időnként megnövekvő gomolyfelhőkből elszórtan alakulhatnak ki futó záporok Kúla és Óbecse környékén. A nappali órákban 16-17 fokot mérhetünk.

Pénteken már valamivel magasabb értékeket mutatnak a hőmérők Vajdaságban. A reggeli 5-6 fokot követően 19 fokig melegszik a levegő. A gomolyfelhős, de számottevően napos időben, megerősödhet a délnyugati, nyugati szél, de csapadékra nem kell számítanunk. A hét utolsó két napján az előrejelzések szerint igazi kirándulóidőre van kilátás, 24-25 fokos nappali csúcsok kíséretében, kellemes, napsütéses időben bízhatunk. Csapadék elkerüli vidékünket. Hétfőn tovább melegszik a levegő, a legmagasabb értékek a 27 fokot is elérhetik.

időjárás

Kapcsolódó tartalmak

Most

18:36

Cápát fogtak Neum közelében

Veszélyeztetett és szigorúan védett cápafaj egy példányát fogott ki a napokban egy helyi horgász az Adriai-tengeren, a bosznia-hercegovinai Neum közelében.
17:58, Frissítve: 18:12

Hszi Csin-ping megérkezett Franciaországba

A kínai elnök Emmanuel Macron francia államfő meghívására érkezett Párizsba, ugyanis a két ország 60 éve lépett diplomáciai kapcsolatba. Hszi Csin-ping franciaországi látogatása után Szerbiába és Magyarországra is ellátogat.
16:01, Frissítve: 16:11

Verstappené a pole pozíció

A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull versenyzője volt a leggyorsabb a Forma-1-es Miami Nagydíj szombati időmérő edzésén, így a vasárnapi futamot ő kezdheti majd az élről.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.