Ugrás a tartalomra

Időjárás – 2024.04.26.

2024.04.26
18:00
Forrás
Pannon RTV
A felhős, enyhén csapadékos időjárást napsütés veszi át az elkövetkező napokban, a délutáni hőmérsékletek is emelkednek – 22-26 fokig melegszik a levegő.

Az előttünk álló éjszakán felhős időszakok és területek váltják egymást. Néhol futó zápor előfordulhat, főként hajnalban. A déli szél helyenként megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 5 fok körül alakul.

Szombaton gomolyfelhős, napos idő várható, majd estétől kiderül az ég. Csapadék nem lesz. A déli szél helyenként megélénkül. A legmagasabb nappali hőmérséklet 21 fok körül alakul.

Vasárnap napos időre számíthatunk, helyenként gomoly-, illetve fátyolfelhőkkel. Csapadék nem várható. A hőmérséklet hajnalban 3 és 11, délután 23 és 27 fok között valószínű. Hétfőn a napsütést csak kevés felhő árnyékolja, csapadék nem várható. Visszatér a kora nyári meleg, 26 fok körüli értékekre számíthatunk.

A régióban is többnyire napos idő várható a hétvégén. Szegeden, Belgrádban, Temesváron és Eszéken akár 20 fokot is mérhetünk. A legalacsonyabb értékek Szarajevó környékén lesznek, ahol legfeljebb 14 fokot mutat majd a hőmérő higányszála.

időjárás

Kapcsolódó tartalmak

Most

10:41, Frissítve: 10:55

„Intenzív kampányra kell számítani”

Dr. Pásztor Bálint a Vajdasági Magyar Szövetség elnöke a Szabadkai Magyar Rádió Napindító című műsorában a VMSZ államtitkárairól, a kampányról, valamint szabadkai és országos jelentőségű fejlesztésekről beszélt.
07:31, Frissítve: 07:36

Tankok törtek be Rafah területére

Néhány órája megindult Izrael szárazföldi hadművelete, helyszíni jelentések szerint legalább egy izraeli gépesített zászlóalj behatolt a Gázai övezet déli részébe.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.