Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Közel-kép - Elmarad az idei fesztiválszezon Vajdaságban

2020-07-28
20:00
Forrás
Pannon RTV

Elmarad, ez a kulcsszó az idei nyári fesztiválszezonban. A rendezvények egy részét meg sem hirdették, a többit lemondták hónapokkal, hetekkel, vagy akár napokkal a kezdés előtt. Csalódott fesztiválozók, bizonytalan szervezők, újabbnál újabb rendeletek, szabályok, ajánlások. Egy egész szektor munka, bevétel nélkül.

fesztivál
fesztiválszezon
elmarad
Közel-kép
Hulló Zsófia
Róka Fest
Forró Lajos
Kanizsa Feszt
Sóti Juli
Kovács Nemes Andor
Laskovity Kornél
Veisenberger Ottó
Summer3p
Asztalos Kristóf
Malomfesztivál

Most

14:22

Drágul a cigaretta

Februártól 10 dinárral emelkedik a cigaretta dobozonkénti ára Szerbiában. A Večernje novosti napilap szerint ennyivel drágulnak a zentai JTI dohányipari cég termékei. Az áremelésre a luxusadó rendszeres összehangolása miatt kerül sor.
12:30

Ingyenes online gazdafórumon vehetnek részt a termelők

Több héten át tartó gazdafórumot indít a Vajdasági Agráregyesületek Szövetsége és a zentai Pro Scientia Naturae Alapítvány. Az előadások online kísérhetők a VASZ honlapján, a regisztráció és a virtuális részvétel ingyenes a termelők számára.

Népszerű

Virágautomata Zentán

A Tisza-parti kisvárosban egy újításnak köszönhetően ezentúl éjjel-nappal lehet csokrokat, virágokat venni. Bár nem új keletű dologról van szó, környékünkön ez még is ritkaságnak számít.

Fagy és havazás

Kemény fagyok jönnek Szerbiában az elkövetkező napokban, havazással tarkítva - olvasható a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet oldalán. Az előrejelzések szerint szombattól folyamatosan hűlnek a reggelek, egyre zordabbra fordul az időjárás.