Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Közel-kép - Elmarad az idei fesztiválszezon Vajdaságban

2020.07.28
20:00
Forrás
Pannon RTV

Elmarad, ez a kulcsszó az idei nyári fesztiválszezonban. A rendezvények egy részét meg sem hirdették, a többit lemondták hónapokkal, hetekkel, vagy akár napokkal a kezdés előtt. Csalódott fesztiválozók, bizonytalan szervezők, újabbnál újabb rendeletek, szabályok, ajánlások. Egy egész szektor munka, bevétel nélkül.

fesztivál
fesztiválszezon
elmarad
Közel-kép
Hulló Zsófia
Róka Fest
Forró Lajos
Kanizsa Feszt
Sóti Juli
Kovács Nemes Andor
Laskovity Kornél
Veisenberger Ottó
Summer3p
Asztalos Kristóf
Malomfesztivál

Most

22:03, Frissítve: 22:18

2700 fertőzött az észak-bácskai körzetben

Egy hét alatt több mint 25 százalékkal emelkedett az aktív koronavírus-fertőzöttek száma az észak-bácskai körzetben - mondta a Közügyekben dr. Bohucki Nebojsa. Egyre többen kerülnek kórházba és lélegeztetőgépre is.
20:46, Frissítve: 21:54

Sofőrhiány van Szerbiában

Egyre nagyobb gondot okoz a világban és Szerbiában is a sofőrhiány. A szakértők szerint az egyik probléma, hogy minden harmadik sofőr hamarosan eléri a nyugdíjkorhatárt és gondok lehetnek az utánpótlással.
18:25

Katonai puccs Szudánban

Szudánban totális katonai puccs zajlik, amelyet a népnek meg kell akadályoznia, a hadsereg őrizetbe vette a kormány legtöbb tagját és több kormánypárti pártvezetőt - közölte az ország tájékoztatási minisztériuma.
18:17

Telefonon egyeztetett Johnson és Putyin

Telefonos megbeszélést tartott az egy hét múlva Glasgowban kezdődő nemzetközi klímacsúcsról és a kétoldalú kapcsolatokról Boris Johnson brit miniszterelnök és Vlagyimir Putyin orosz államfő.

Népszerű

Tüntetés a szigorítás ellen Szabadkán

Tüntetést szerveztek vasárnap este Szabadkán az új intézkedés miatt, miszerint 22 óra után csak védettségi igazolás felmutatásával lehet belépni a szórakozó- és vendéglátóhelyekre.

Összedőlt egy buszmegálló Szabadkán

Összedőlt egy buszmegálló Szabadkán az Ivan Sarić Műszaki Iskolával szemben, miután annak kedden a reggeli órákban nekihajtott a Subotica-trans Utasszállító Közvállalat autóbusza.