Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Természetvédelem határok nélkül - Vízimadár-számlálás a Ludasi-tónál

2022.03.26
17:25
Forrás
Pannon RTV
Műsorunk főbb témái:
- Zárókonferencia Szabadkán
- Magvas nap Kecskeméten
- Vízimadár-számlálás a Ludasi-tónál

Zárókonferencia Szabadkán
Megtartották az Együttműködés a közös természeti értékek megóvásáért és népszerűsítéséért projekt zárókonferenciáját Szabadkán. Az eseményen a Kecskeméti Televízió és a Pannon RTV munkatársai mellett természetvédelemmel foglalkozó szakemberek vettek részt.

Magvas nap Kecskeméten
A tájhoz régóta alkalmazkodó magok cseréje, fásítás, vízgazdálkodás és a klímaváltozás voltak a főbb témái a IX. Magvas Napoknak Kecskeméten.

Vízimadár-számlálás a Ludasi-tónál
A Ludasi-tó és környéke kiemelt jelentőségű a madárvilág szemszögéből. A szakemberek idén is csatlakoztak a nemzetközi vízimadár-számláláshoz.

Természetvédelem Határok Nélkül
Mohácsi Huba
Karáth Imre
Pásztor Emília
Rátkai Edit
Dudvai Márta
Nagy-Ajtai Ágnes
Csordás Marianna
Szekeres Ottó

Most

07:52

Ki Ladik Katalin?

Ha hangköltészet és performance, akkor Ladik Katalin. A művésznő köré épített gondolatokat és a konceptuális művészet alapelveit állította színpadra legújabb előadásában a szabadkai Kosztolányi Dezső Színház.
15:53, Frissítve: 17:28

Élő könyvtár az óbecsei Than Emlékházban

Második alkalommal szerveztek élő könyvtárt az óbecsei Than Emlékházban: a rendezvényen az élő könyveket diszkriminált, sérült vagy egyéb hátrányos helyzetben élő gyerekek és felnőttek személyesítették meg.

Népszerű

Narancssárga riasztás van érvényben egész Vajdaságban

Jön a rossz idő – figyelmeztet a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet. Vajdaságban és Közép-Szerbia egyes részein narancsriasztás van érvényben. A hétvégéig és a jövő hét első felében folytatódik a változékony időjárás, záporokkal, zivatarral.