Ugrás a tartalomra

Közérdekű információ – Őszi nagytakarítás

2020-11-20
18:08
2020-11-20
18:14
Forrás
Pannon RTV
A Szabadkai Köztisztasági és Parkosítási Kommunális Közvállalat értesíti a polgárokat, hogy 2020. szeptember 28-a és december 8-a között szervezi meg az őszi nagytakarítást.

Az akció ideje alatt a városi, a peremvárosi és a települési helyi közösségekben öt köbméteres konténerekbe helyezhetik el a szilárd és nagyméretű hulladékot a lakosok. A  hulladékgyűjtőket a megadott napon minden reggel 8.00 órakor helyezik ki a megadott helyszínre. A megtelt szemetesek elszállítását pedig 13.00 és 15.00, illetve 18.00 és 20.00 óra között végzi a közvállalat.

November 21-én, szombaton a Bajnát Helyi Közösségben folytatódik az akció, ahol a Radić fivérek és a Dragiša Mišović utca sarkán, valamint a Solohov és a Kumičić utca találkozásnál, illetve a Dalmát és az Ivan Ivanić utca kereszteződésében, továbbá a Zentai út és az Učka utca sarkán helyezik ki a nagyméretű hulladékgyűjtőket.

őszi nagytakarítás
munkaakció
őszi munkálatok
Szabadkai Köztisztasági és Parkosítási Kommunális Közvállalat

Most

Népszerű

Új szigorításokat vezetnek be Szerbiában

Hétköznaponként 17 órakor be kell zárniuk, hétvégente pedig ki sem nyithatnak a vendéglátóipari egységek és a szolgáltatói tevékenységeket végző vállalkozások - többek között ez tartozik az új szigorítások közé - írja a szerbiai sajtó.