Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Csipak Edvin

Közérdekű információ - Subotica-trans Utasszállító Közvállalat

2021.04.29
20:45
Forrás
Pannon RTV
A Subotica-trans Utasforgalmi Közvállalat értesítése szerint április 30-ától május 4-éig az összes járatuk a vasárnapi menetrend szerint közlekedik.

Május 1-én, szombaton a 6-os, vagyis a palicsi járat minden fél órában indul, de amennyiben szükség lesz rá, pót-járatokat is indít a fürdőhelyre és onnan vissza a közvállalat.
Az ortodox húsvét és a május elsejei ünnepek alatt, vagyis április 30-a és május 4-e között szüneteltetik a buszjegybérletek árusítását a Városi Buszpályaudvaron és minden  elárusító helyükön is (a Pátria szállodánál, az Idegenforgalmi irodájukban, a Tesla településen és Palicson).

Közérdekű információ
Subotica-trans Utasforgalmi Közvállalat

Most

07:41

Jelentősen enyhültek a korlátozások Angliában

Jelentősen enyhültek a járványügyi korlátozások Angliában, bár a brit kormány továbbra is fokozott elővigyázatosságra intette a lakosságot, elsősorban a koronavírus indiai változatának egyes gócpontokban észlelt terjedése miatt.

Népszerű

Megszületett Dér Heni gyermeke

Megszületett Dér Heni és Bakos Gergely első gyereke. A szülés ma reggel indult be, mostanra pedig a kisfiuk, Bendegúz is megérkezett.

Zivatarokkal ér véget a májusi nyár

Záporok, zivatarok váltják a nyári meleget. A lehűlés már a hét közepén megérkezik térségünkbe, helyenként erős lesz a szél és viharok is kialakulhatnak.