Ugrás a tartalomra

Közérdekű információ - Szabadkai Egészségház

2024.03.28
09:52
Forrás
közlemény
A Szabadkai Egészségház értesíti a polgárokat, hogy a Gergely-naptár szerinti húsvéti ünnepek alatt, az orvosi rendelők munkarendje részben módosul:

- A Petőfi Sándor utcai Mentőállomáson mindennap 0-tól 24 óráig tartanak ügyeletet.

- A Gyermekrendelő (Đuro Đaković u. 14) mindennap reggel 7 és 20 óra között fogadja a pácienseket, ezt követően a Petőfi Sándor utcai Mentőállomáson 20 órától 0 óráig tartanak ügyeletet.

- A Đuro Đaković utca 14-es szám alatti Nőgyógyászati szakrendelő március 29-én, pénteken és április 1-jén, hétfőn reggel 7 és este 8 óra között, míg március 30-án, szombaton reggel 7 és 13 óra között látogatható.

- A Sportorvosi rendelő (Đuro Đaković utca 14.) március 29. és április 2. között nem fog üzemelni.

- A Harambašić utca 2-es szám alatti Speciális Konzultációs Szolgálat március 29-e és április elseje között reggel 7 és 14 óra között érhető el, március 30-án, szombaton azonban zárva tart.
A tüdőgondozó március 29 és április elseje között nem dolgozik.

- A Szabadkai Egészségház (Đuro Đaković utca 14.) Gyermekfogászati részlege március 29-én és április 1-jén reggel 7 és este 7 között fogadja a kis pácienseket. Március 30-án, szombaton azonban reggel 7 és 13 óra között dolgozik.

- A Szabadkai Egészségház (Đuro Đaković utca 14.) Munkavédelmi Szakszolgálata március 29-e és április elseje között reggel 7 és 14 óra 30 között tart nyitva, szombaton nem dolgozik.

- A Szabadkai Egészségház Cukorbeteg-Tanácsadó Központja március 29-e és április 2-a között nem fogad pácienst.

- A Fogászati rendelő (Fasizmus áldozatainak tere 16.)  március 29-e és április elseje között reggel héttől este hét órig rendel, március 31-én, vasárnap reggel 7-től 13 órig fogadja a pácienseket.

- A csantavéri egészségházban az ünnep alatt 24 órás ügyelet mellett várják a pácienseket. Az előttünk álló ünnep alatt (29-e és április 2-a között) a gyermekorvosi rendelő zárva lesz.

- Ezeken a napokon a bajmoki egészségházban is megszervezik az ügyeletet 0-tól 24 óráig., míg a bajmoki gyermekorvosi rendelő zárva lesz

- A II-es számú rendelő (Belgrádi út 45.) március 29-e, péntek és április elseje, hétfő között reggel héttől este 8 óráog rendel, március 30-án, szombaton zárva tart.

- A IV-es számú (Karađorđe út 55.) rendelő a húsvéti ünnep ideje alatt midnen nap 7.00 és 20.00 óra között dolgozik.

- A VI-os számú rendelő (Szegedi út 42.) március 29-én, pénteken és április elsején, hétfőn 7.00 és 20.00 óra között fogadja a pácienseket, míg március 30-án, szombaton zárva lesz.

- A VII-es és a VIII-as számú rendelő pénteken és hétfőn reggel 7 és 14.00 óra között tart ügyeletet, míg szombaton nem dolgozik.

- A sugárúti Gerontológiai Központ rendelője, kisbajmoki rendelő és a tavankúti egészségház pénteken és hétfőn 7.00 és 14.00 óra között rendel, szombaton azonban nem dolgozik.

- A Harcosok sorakozója (Prozivka) rendelő az ünnep alatt 07.00 és 20.00 óra között várja a betegeket.

- Március 29-e, hétfő és április másodika, kedd között az alábbi rendelők és egészségházak zárva tartanak:

- Az I-es, a III-as és az V-ös számú rendelők, az Egyetemista rendelő, a radanováci egészségház, a Peščara rendelő, a hajdújárási, a királyhalmi, az újzsedniki, a nagyfényi, a györgyéni, a kelebiai, a kisboszniai, a bogarasi és a ludasi egészségház, a zorkai rendelő, valamint a Határőr, a Mup, a Sever és az Elektrovojvodina rendelők.

 

Közérdekű információ
Szabadkai Egészségház

Most

19:17

Đoković kiesett Monte Carlóban

Meglepetésre kiesett Novak Đoković a monte-carlói salakpályás férfi tenisztorna elődöntőjében, mivel három szettben vereséget szenvedett a norvég Casper Ruudtól.

Népszerű

Új életre kelhet a Fidelinka

Beruházás a régió egyik legismertebb malomipari vállalatába - egyebek mellett ezzel a témával foglalkozott a Közügyek.

Megtalálták az eltűnt tinédzsereket

A Novi Pazar-i rendőrök vasárnap este megtalálták azt a két tinédzsert, akiknek eltűnését április 2-án jelentették – erősítette meg a rendőrség.