Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Közérdekű információ - Szabadkai Városi Könyvtár

2022.01.25
14:54
Forrás
Pannon RTV
A Szabadkai Városi Könyvtár értesítése szerint január 26-án, szerdán 17.00 órakor Török István képzőművészeti albumának bemutatója lesz Palicson, a fiókkönyvtárban.

Az album  Török István 438 alkotását tartalmazza, amelyek 1957-től napjainkig készültek, köztük rézkarcok, rajzok, linómetszetek és szitanyomatok.
Török István  grafikusi alkotói opusáról és a könyvről Molnár Imre és Mile Tasić képzőművészek mondanak véleményt.    

Közérdekű információ
Szabadkai Városi Könyvtár

Most

07:36, Frissítve: 07:45

Elvitte a pók?

Zöldterületen, gyalogjárdán, útszélen szabálytalanul parkoló, a forgalmat akadályozó járművek. Ez a probléma jellemzi a nagyvárosokat. Május 27-től 3000 dináros büntetést kell fizetni Újvidéken, ha odaérünk mielőtt a pók elszállítaná az autónkat.
21:56

Nyári táborok - hasznos időtöltés a szünidő alatt

Lassan közeledik a nyári szünet, amikor a gyerekek egy kis időre elköszönhetnek az iskolától, aki teheti ilyenkor táborba megy. Legalábbis az aki megengedheti magának, s akinek a szülei megengedik. A lehetőségekből Vajdaságban nincs hiány.

Népszerű

Miből mennyit vihetünk magunkkal külföldre?

Hamarosan elkezdődik a nyári szabadságok ideje. Utazásunk előtt jó tudni, hogy külföldi nyaralásunk során milyen értékben vihetünk magunkkal készpénzt és egyéb dolgokat úgy, hogy ne büntessen meg bennünket a szerb vámhivatal.

Rossz hír a földművesek számára

Folytatódik a meleg időjárás térségünkben, holnaptól egészen péntekig már nem kell számítani csapadékra - olvasható a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet előrejelzésében.