Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Közérdekű információ - Szabadkai Városi Könyvtár

2021.05.27
14:30
Forrás
Pannon RTV
A Szabadkai Városi Könyvtár értesítése szerint május 29-én, szombaton 8.15 órakor folytatódik a Könyvtár a szabadban elnevezésű program-sorozatuk Palicson, a fiókkönyvtárban.

Ezen a szombaton diákokat hívtak meg a könyvtárba és kézműves foglalkozással egybekötött könyvbemutatót tartanak. A palicsi Miroslav Antić Általános Iskola másodikos tanulóinak Csík Mónika, a szerző legújabb verses meséjét, a Hangyafarsangot mutatja be. A könyvről a szerző mellett Beszédes Valéria, az Életjel könyvkiadó képviselője is beszél. A foglalkozást Janovics Erika, a könyv illusztrátora és Omerović Heléna könyvtáros vezetik.

Szabadkai Városi Könyvtár

Most

18:06, Frissítve: 18:21

Jelentős romlás esetén távoktatás

Csak akkor vált át a teljes szerbiai iskolarendszer az online oktatásra, ha a járványügyi adatok a helyzet jelentős romlását mutatják – közölte a szerb Oktatási Minisztérium.
18:01, Frissítve: 18:44

1956-ban nagy leckét kapott a magyarság

Csakis önmagára számíthatott, és azok a fiatalok, akik részt vettek ebben, 1956 legbátrabbjai voltak- hangzott el azon a megemlékezésen, melyet szombat délután tartottak Horgoson az 1956-os forradalom és szabadságharc kitörésének napján.

Népszerű

Aleksandar Vučić: Aki mer, az nyer

Aki mer, az nyer - mondta magyarul Aleksandar Vučić szerb államfő Horgoson. Ezzel a mondattal Orbán Viktor magyar miniszterelnök Szerbia felé irányuló politikáját jellemezte.