Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Dragosavac Viktor

Közérdekű információ – Tavaszi nagytakarítás

2021.05.04
14:33
Forrás
Pannon RTV
A Szabadkai Köztisztasági és Parkosítási Kommunális Közvállalat értesíti a polgárokat, hogy március 22-e és június 10-e között szervezi meg a tavaszi nagytakarítást.

Az akció ideje alatt a városi, a peremvárosi és a települési helyi közösségekben öt köbméteres konténerekbe helyezhetik el a szilárd és nagyméretű hulladékot a lakosok. A  hulladékgyűjtőket a programban meghatározott napon minden reggel 8.00 órakor helyezik ki a megadott helyszínre. A megtelt szemetesek elszállítását pedig 13.00 és 15.00, illetve 18.00 és 20.00 óra között végzik.

Május 5-én, szerdán Palicson folytatódik az akció, ahol a Magyar László téren, valamint a Marko Orešković utca és a Pionír fasor találkozásánál helyezik el a nagyméretű hulladékgyűjtőket.

Május 6-án, csütörtökön ugyancsak Palicson a Rogaška és a dr. Luka Mardešić utca sarkán, valamint a Bar utca és a Kanizsai út kereszteződésében, illetve a Bohinj és a Trogir utca találkozásánál, továbbá a Ludasi utca és a Horgosi út sarkán, valamint az 50-es és az 51-es új utca kereszteződésében, illetve a Víkend telepen a buszfordulóban helyezik ki a lomtalanításra szolgáló szemétgyűjtőket.

Közérdekű információ
tavaszi munkálatok
Köztisztasági és Parkosítási Kommunális Közvállalat

Most

15:24, Frissítve: 17:02

Emelkedtek a koronavírus-számok

Növekszik a koronavírus miatt kórházban kezeltek száma Szerbiában, ahogyan a napi esetszám is egyre több - derül ki a friss adatokból. Antalfalván egyelőre kielégítő a járványügyi helyzet, de az oltakozási kedv alacsony.
15:12, Frissítve: 15:18

Napelemek 2000 hektáron

Napelemek szerbiai telepítéséről tárgyalnak az UGT Renewables LLC amerikai céggel – jelentette be Aleksandar Vučić szerb államfő.

Népszerű

Gyengülnek a Föld „életjelei”

A Föld „életjeleinek” gyengülésére figyelmeztetett a BioScience című szaklapban megjelent cikkben a világ több mint tízezer vezető kutatója.