Ugrás a tartalomra
Pixabay/RitaE

Közérdekű információ – Tavaszi nagytakarítás

2021.03.28
10:00
Forrás
Pannon RTV
A Szabadkai Köztisztasági és Parkosítási Kommunális Közvállalat értesíti a polgárokat,
hogy március 22-e és június 10-e között szervezi meg a tavaszi nagytakarítást.

Az akció ideje alatt a városi, a peremvárosi és a települési helyi közösségekben öt köbméteres konténerekbe helyezhetik el a szilárd és nagyméretű hulladékot a lakosok. A  hulladékgyűjtőket a programban meghatározott napon minden reggel 8.00 órakor helyezik ki a megadott helyszínre. A megtelt szemetesek elszállítását pedig 13.00 és 15.00, illetve 18.00 és 20.00 óra között végzik.

Március 29-én, hétfőn Nagyfényen a Belgrádi út és a Rade Končar utca sarkán, valamint a Belgrádi út és a Jovan Zmaj utca kereszteződésében helyezik el a nagyméretű hulladékgyűjtőket.

Március 30-án, kedden ugyancsak Nagyfényen a Csantavéri út és a Jovan Zmaj utca találkozásánál, valamint a Vladimir Nazor és az Ivan Milutinović utca sarkán, illetve a Vladimir Nazor és a Vaso Pelagić utca kereszteződésében helyezik ki a lomtalanításra szolgáló szemétgyűjtőket.

tavaszi nagytakarítás
Közérdekű információ
Köztisztasági és Parkosítási Kommunális Közvállalat

Most

15:24, Frissítve: 15:36

Emelkedtek a koronavírus-számok

Növekszik a koronavírus miatt kórházban kezeltek száma Szerbiában, ahogyan a napi esetszám is egyre több - derül ki a friss adatokból. Antalfalván egyelőre kielégítő a járványügyi helyzet, de az oltakozási kedv alacsony.
15:12, Frissítve: 15:18

Napelemek 2000 hektáron

Napelemek szerbiai telepítéséről tárgyalnak az UGT Renewables LLC amerikai céggel – jelentette be Aleksandar Vučić szerb államfő.

Népszerű

Gyengülnek a Föld „életjelei”

A Föld „életjeleinek” gyengülésére figyelmeztetett a BioScience című szaklapban megjelent cikkben a világ több mint tízezer vezető kutatója.