Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Közérdekű információ – Tavaszi nagytakarítás

2022.05.04
13:56
Forrás
Pannon RTV
A Szabadkai Köztisztasági és Parkosítási Kommunális Közvállalat értesíti a polgárokat,
hogy március 21-e és június 10-e között szervezi meg a tavaszi nagytakarítást.

Az akció ideje alatt a városi, a peremvárosi és a települési helyi közösségekben öt köbméteres konténerekbe helyezhetik el a szilárd és nagyméretű hulladékot a lakosok.

A  hulladékgyűjtőket a programban meghatározott napon minden reggel 8.00 órakor helyezik ki a megadott helyszínre. A megtelt szemetesek elszállítását pedig 13.00 és 15.00, illetve 18.00 és 20.00 óra között végzik. 

Május 5-én, csütörtökön Palicson folytatódik az akció, ahol a Magyar László téren, valamint a Marko Orešković utca és a Pionír fasor találkozásánál helyezik el a nagyméretű hulladékgyűjtőket.

Május 6-án, pénteken ugyancsak Palicson a Bar utca és a Kanizsai út kereszteződésében, illetve a Bohinj és a Trogir utca találkozásánál, továbbá a Ludasi utca és a Horgosi út sarkán, valamint az 50-es és az 51-es új utca kereszteződésében, illetve a Vikend telepen a buszfordulóban helyezik ki a lomtalanításra szolgáló szemétgyűjtőket.

Közérdekű információ
munkaakció
tavaszi nagytakarítás
Szabadkai Köztisztasági és Parkosítási Kommunális Közvállalat

Most

14:36, Frissítve: 16:41

High-Tech Suli Óbecsén

Korszerű digitális tantermet avattak fel az óbecsei Petőfi Sándor Általános Iskolában. Az intézmény a magyarországi Mészáros Csoport által létrehozott High-Tech Suli program pályázatán 30 millió forintos támogatást nyert.

Népszerű

Leszámolás történhetett Horgoson

Lövöldözés volt csütörtökön Horgoson. Valószínűleg leszámolás történt két migránscsoport között, néhányan meg is sérültek.