Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Dragosavac Viktor

Közérdekű információ – Tavaszi nagytakarítás

2022.06.08
15:56
Forrás
Pannon RTV
A Szabadkai Köztisztasági és Parkosítási Kommunális Közvállalat értesíti a polgárokat,
hogy március 21-e és június 10-e között szervezi meg a tavaszi nagytakarítást.

Az akció ideje alatt a városi, a peremvárosi és a települési helyi közösségekben öt köbméteres konténerekbe helyezhetik el a szilárd és nagyméretű hulladékot a lakosok. A  hulladékgyűjtőket a programban meghatározott napon minden reggel
8.00 órakor helyezik ki a megadott helyszínre. A megtelt szemetesek elszállítását pedig 13.00 és 15.00, illetve 18.00 és 20.00 óra között végzik.

Június 9-én, csütörtökön a Zorka Helyi Közösségben fejeződik be a tavaszi akció, ahol a Zorka utca és az Erdőd utca kereszteződésében, valamint a Batajnica és a Balzac utca sarkán helyezik ki a lomtalanításra szolgáló szemétgyűjtőket.

Június 10-én, pénteken ugyancsak ebben a helyi közösségben a Petar Popović Aga és az Aleksa Kokić utca találkozásnál, valamint a Proletár brigádok utca és Zombori út kereszteződésében, illetve a Proletár brigádok és a Zorka utca sarkán, továbbá a Proletár brigádok és a dr. Bodrogvári Ferenc utca kereszteződésében, valamint a Jókai Mór utca és a Kolumbusz Kristóf utca találkozásnál  helyezik ki a lomtalanításra szolgáló szemétgyűjtőket.
 

Közérdekű információ
Köztisztasági és Parkosítási Kommunális Közvállalat
munkaakció
tavaszi nagytakarítás

Most

08:32

No filter a Desirén

A Stúdió K Színház előadásával és Lajkó Félix koncertjével kezdetét vette a tizennegyedik Desiré fesztivál Szabadkán.

Népszerű

Leszámolás történhetett Horgoson

Lövöldözés volt csütörtökön Horgoson. Valószínűleg leszámolás történt két migránscsoport között, néhányan meg is sérültek.