Ugrás a tartalomra

D. Tóth Kriszta az év médiaszemélyisége

2009-01-19
12:41
[html] D
[html]
D. Tóth Kriszta az év médiaszemélyisége
Elsõ alkalommal kapta nõi újságíró a díjat

Az MTV híradósát választották az év médiaszemélyiségének az idén. D. Tóth Kriszta az elsõ nõi újságíró, aki ebben az elismerésben részesült a Média 2003 Alapítványtól.
Az Év Médiaszemélyisége díjat minden évben egy olyan személynek ítéli oda a Média 2003 Alapítvány, aki az országos sajtóban tevékenykedik, munkája megkérdõjelezhetetlen, jó példa a szakmaiságra, elhivatottságra, emberségre. Az idén D. Tóth Kriszta követi a korábban díjazott Baló Györgyöt, Friderikusz Sándort és Szellõ Istvánt.
"Megtiszteltetés, hogy érdemesnek találtak a kollégák az Év Médiaszemélyisége díjra. Külön öröm, hogy elsõ nõi díjazottként olyan tekintélyes szakemberek után vehetem át az elismerést, mint például Baló György és Friderikusz Sándor” – mondta az újságíró a díj átvételekor. „A szakmai elismerés mellett azért is fontos ez a díj, mert odaítélésénél figyelembe vették az emberi tulajdonságokat is. Az elmúlt hónapokban - nem csak a sajtóban, hanem az élet minden más területén is - tapasztalhattuk, hogy nincs az a siker, az a pozíció, amely örökké tart. A gazdaságban zajló folyamatok mindannyiunkat figyelmeztetnek arra, hogy azokat az értékeket kell szem elõtt tartanunk, amelyeket semmilyen válság nem vehet el tõlünk: az emberséget, a szolidaritást, a tisztességet, a toleranciát, a családot, az igaz barátságot" – tette hozzá D. Tóth Kriszta, aki televíziós munkája mellett, cikkeiben is ezt a hitvallást képviseli. Az újságíró hét éve a Magyar Televízió híradósa. A mûsorvezetést megszakítva, három évig tudósította a nézõket az Európai Unió központjából. Rendszeres publikál Magyarország legnagyobb nõi magazinjában 2006 óta. Kislánya, Lola három éves. "D. Tóth Kriszta hiteles, felkészült, és mindezek mellett emberséges újságíró. A Magyar Televízió hírmûsorainak szerkesztõjeként közvetlen stílusát sokan szeretik, becsülik. Sokoldalúságára jellemzõ, hogy az írással sem szakított, cikksorozata a Nõk Lapjában legalább olyan népszerû, mint õ maga” – mondta Fábián György, a díjat adó Alapítvány egyik vezetõje a gyõri díjátadáson.

[/html]

Most

14:30, Frissítve: 15:26

Marad az őszies idő

A napokban nem számíthatunk felmelegedésre. Szeles és esős napok elé nézünk. A hétvége hozhat melegfrontot akár 26 fokos csúcshőmérséklettel.

Népszerű

Ausztriában szakad a hó

A meteorológiai Intézet Tirol, Vorarlberg, Salzburg és Nyugat-Steiermark tartományokra kiadta a téli figyelmeztető jelzést.

Lezuhant egy Mig-21-es

Lezuhant ma reggel egy MiG-21-es típusú vadászgép Mali Zvornik közelében. Mindkét pilóta, Dejan Krsnik és Zvonko Vasiljević meghalt.

Indián tábor Csantavéren

Egy idős, csantavéri házaspár alakította ki az indián tábort, benne minden indián kultúrára jellemző kellékkel.