Ugrás a tartalomra

Halálos áldozatok követeltek az esőzések Európában

2019.11.26
09:30
2019.11.26
09:39
Forrás
MTI
Legalább hét ember meghalt a heves esőzések okozta árvizekben a francia Riviérán és az olasz partvidéken, valamint Görögország nyugati részén, többen pedig a gépkocsijukban rekedtek.

Franciaországban négy ember halt meg. Egy házaspárnak az autója merült el az árban, egy másik férfi úgy vesztette életét, hogy elsüllyedt a mentőcsónakja a Földközi-tengeren, a negyedik áldozatot is holtan találtak az autójában. Görögországban két férfi – feltehetően turista – holttestét találták meg miután viharba került a vitorlásuk. Észak-Olaszországban egy nőt találtak holtan, miután a megáradt folyó elsodorta gépkocsiját.

fotó: Tanjug/Pompiers du Var via AP

Franciaországban ugyan megkezdődött a lassú apadás, de sok család így sem tudott visszatérni otthonába. Görögország nyugati részén házak százait öntötte el az ár a hirtelen lezúdult nagy mennyiségű csapadék.

áldozat
árvíz
Franciaország
Görögország
Olaszország

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.