Ugrás a tartalomra

Papp Dánielre emlékeztek Bácskossuthfalván

2019.12.14
19:34
2024.03.19
08:49
Forrás
Pannon RTV
Irodalmi esttel emlékeztek Papp Dániel néhai író-, újságíróra Bácskossuthfalván. A helyi iskolások is felléptek, valamint három előadást hallgathattak meg a vendégek.

Az emlékest alkalmából meghirdetett fogalmazás-, eszé- és novellaíró pályázat, valamint rajzpályázat díjazottjainak is átadták az elismeréseket.

Crnkovity Gábor, elnök, Moravicai Értelmiségi Fórum: „Meg voltak adva a címek, amelyekre írhattak fogalmazásokat a kisebbek. A középiskolákból esszét vártunk, illetve szabadon választott novellát. Emellett a tavalyi évtől kezdve kiegészítettük rajzpályázatokkal is, amelyekre harmadik és negyedik osztályos általános iskolás korú gyerekek munkáit vártuk.”

Papp Dániel
Bácskossuthfalva
emlékest
irodalmi est

Most

11:27, Frissítve: 11:51

Húsvéti liturgia Belgrádban

Az ünnepi liturgiát Porfirije szerb pátriárka felkérésére Aleksej püspöki méltóság szolgáltatta a belgrádi Szent Száva-templomban.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.