Ugrás a tartalomra

Vučić: Választások április 19-én vagy 26-án

2020.01.17
13:22
2020.05.22
18:31
Forrás
Prva TV
Ha az SZHP nyer, akkor lokális szinten a jelenleg a párt színeiben funkcióban lévő személyek 60%-át leváltják.

Április 19-én vagy 26-án tarthatják a választásokat Szerbiában - ezt mondta Aleksandar Vučić a Prva Televízió vendégeként. A szerb államfő hozzátette, amennyiben a Szerb Haladó Párt elnyeri a voksolók bizalmát, akkor lokális szinten a jelenleg a párt színeiben funkcióban lévő személyek 60%-át leváltják, mivel új erőre van szükség. Vučić szerint a következő kormány összetételében is jelentős változások lesznek. Ez az előző választásokat követően is így volt, de ez nem elég - mondta az SZHP elnöke.

Aleksandar Vučić
Választások 2020
választások
Szerbia

Most

16:51, Frissítve: 21:15

Deli: mi a béke pártján vagyunk

Június 9-én, vagyis egy hónap múlva európai parlamenti választásokat tartanak. A voksolásnak nagy tétje van, mivel az eredmények hatással lesznek az EU lakosságára, de a vajdasági magyarság életére is.

Népszerű

Drágábbak a luxustermékek Szerbiában

Több luxustermék is megdrágult Szerbiában május elsejétől. Keddtől egy doboz cigarettáért is többet kell fizetnie a dohányosoknak, mint eddig. Ami viszont jó hír, hogy az áram és a gáz árának emelkedésétől idén már nem kell tartanunk.

Cápát fogtak Neum közelében

Veszélyeztetett és szigorúan védett cápafaj egy példányát fogott ki a napokban egy helyi horgász az Adriai-tengeren, a bosznia-hercegovinai Neum közelében.