Ugrás a tartalomra

Határsértőket tartóztattak le a görög–török határnál

2020.02.29
12:07
Forrás
MTI
A görög biztonsági erők az éjszaka több ezer illegális határátlépőt fordítottak vissza a görög–török határon, néhány embert letartóztattak – jelentette be ma a görög védelmi miniszter.

Az ország megerősítette az ellenőrzést az Égei-tengeren és a török partok közelében is. Péntek éjjel a görög határőrség és a rendőrség készenléti egységei könnygázt és villanógránátokat is bevetettek a Törökország és Görögország közötti pazarkulei és kasztanieszi határátkelőknél gyülekező csoportok feloszlatására. A görög közszolgálati televízió értesülései szerint néhány embernek gumicsónakon sikerült átkelnie a határfolyón. A görög hatóságok az elmúlt 24 órában több mint négyezer illegális bevándorlót akadályoztak meg a határon abban, hogy átkeljenek Törökország felől – közölte szombaton a görög kormányszóvivő.

Görögország
Törökország
határsértők
letartóztatás

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.