Ugrás a tartalomra

Légy bátor élni!

2020.03.10
21:53
2020.03.11
19:25
Forrás
Pannon RTV
Légy bátor élni! című új könyvét mutatta be Döme Ibolya, közgazdász, rendezvényszervező kedden a zentai Alkotóházban.

A szerző második kötetét szintén az utazásai során megélt események, saját élettapasztalatai inspirálták. A könyv célja, hogy a bátor lépések megtételére ösztönözze az olvasót, amelyek egy pozitívabb élethez vezetnek – hangzott el a bemutatón.

Döme Ibolya, szerző: „A könyvet minden korosztálynak szánom, és úgy gondolom, hogy mindenki megtalálja benne a számára megfelelő részt. Sok saját élményem van leírva benne, képekkel illusztrálva. Sokat utazom, és azt gondolom, hogy az utazáshoz is bátorság kell, és bármihez, hogy változtassunk, bátorság kell, hogy meglépjük.”

Zenta
alkotóház
könyvbemutató

Most

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.