Ugrás a tartalomra

Washington leállítja koszovói gazdaságélénkítő programját

2020.03.14
22:10
Forrás
Vajdasági RTV
A washingtoni kormány külföldi gazdaságokat segítő ügynöksége ideiglenesen leállítja koszovói gazdaságélénkítő programját irja az Amerika Hangja hírcsatorna.

Az Egyesült Államok korábban többször is a szerb árura kivetett büntetővámok visszavonásához kötötte a gazdaságtámogatást, az ügynökség közleménye ezt megerősíti. Mint írják, az Egyesült Államok álláspontja világos, a támogatási program pedig csakis a vámok eltörlése után folytatható. A büntetővámok visszavonása lendületet adna a koszovói gazdaságnak, a gazdasági fellendülés pedig csökkentené a szegénységet – áll az amerikai kormányügynökség közleményében.

Amerikai Egyesült Államok
Szerbia

Most

09:15, Frissítve: 09:25

A Leverkusen tovább menetel

A Bayer Leverkusen magabiztosan nyerte az AS Róma elleni Európa Liga elődöntő első mérkőzését. A Marseille és az Atalanta döntetlen.
07:23

Ortodox nagypéntek van

A hívek ma Jézus kereszthalálára emlékeznek, ez a legszomorúbb nap az egyházi évben. Szigorú böjti nap azok számára, akik a Julianus-naptárt követik.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.