Ugrás a tartalomra

Átadta a jelöltlistáját a VMSZ Topolyán

2020.03.15
20:28
2020.03.15
21:17
Forrás
Pannon RTV
Átadta önkormányzati jelöltlistáját a Vajdasági Magyar Szövetség Topolyán, amelynek listavezetője Tomik Nimród, a VMSZ elnökségi tagja, a párt topolyai helyi szervezetének elnöke.

A második helyen Kislinder Gábor, Topolya polgármestere szerepel. Negyedikként adták át a listájukat. 1154 aláírást tartalmaz a lista, ennyit pedig még senki sem adott át a község területén - mondta el Fremond Árpád, a VMSZ alelnöke Topolyán. A jelöltek átlagéletkora 40 év. A VMSZ listája a Vajdasági Magyar Szövetség - Pásztor István nevet viseli majd a választások idején. Tomik Nimród listavezető elmondta, fontos szerepet kapott a VMSZ listáján a fiatalos lendület és a szakképzettség, ugyanakkor az idősebbek tapasztalatára is nagyban számítanak.

Tomik Nimród: „Azt a munkát, ami Kislinder Gábor polgármester úrral elindult most már több mint öt évvel ezelőtt, azt szeretnénk folytatni, hiszen úgy gondoljuk, hogy ez egy jó út. Tudni kell azt, hogy egy jó csapat állt össze az elmúlt években, olyan emberek, akik tudnak dolgozni, illetve nagyon sok építkezés van folyamatban. Nagyon bízunk benne, hogy ezeket a következő négy évben meg tudjuk valósítani. Gondolok a motelre, a medencére, a stadionra, valamint a víztisztítóra. Ezek a nagyberuházások, de persze nagyon sok, számos dolog van, kisebb dolgok, amelyek az emberek mindennapjait befolyásolják.”

Választások 2020
választások
VMSZ

Most

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.