Ugrás a tartalomra

Még 480 lélegeztetőgépet kap Szerbia

2020.03.29
19:50
2020.04.02
09:30
Forrás
Szerbiai RTV
Szerbia még 480 lélegeztetőgépet kap a közeljövőben - nyilatkozta a Pink Televíziónak ma Ana Brnabić.

A szerb miniszterelnök hozzátette, minden életért harcolnak, emiatt igyekeznek minél több lélegeztetőgépet biztosítani az országnak. Hangsúlyozta továbbá azt is, hogy a koronavírus elleni harcban kiemelten fontos a lakosok felelősségtudata, valamint az önkéntes karantén betartása is. A szerb miniszterelnök leszögezte, hogy ha szükséges, az állam kész még szigorúbb intézkedéseket hozni a járvány megfékezése érdekében.

Szerbia
Ana Brnabić

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.