Ugrás a tartalomra

Vučić köszönetet mondott az Air Serbiának, és mindenkit az otthonmaradásra buzdított

2020.03.31
18:43
2020.03.31
18:51
Forrás
B92, Tanjug
Aleksandar Vučić megköszönte az Air Serbia légitársaság munkatársainak, hogy mindennap segítenek a külföldön rekedt szerbiai állampolgárok hazaszállításában.

Büszke vagyok a csapatunkra, amely naponta biztosítja a segítséget Szerbiának - fogalmazott a szerb államfő. Hozzátette, az Air Serbia repülőgépe hétfőn ért vissza Belgrádba 142 utassal, akiket Stockholmból és Brüsszelből szállítottak haza. Vučić emlékeztetett ugyanakkor arra is, hogy a koronavírus-járvány ideje alatt az említett légitársaság gépei hozzák a segélyszállítmányokat is az országba a világ különböző pontjairól.

Aleksandar Vučić egy bejegyzést is létrehozott közösségi oldalán, amelyben ismét arra kérte a szerbiai lakosokat, hogy maradjanak otthon. A szerb elnök emlékeztetett, hogy az egészségügyi dolgozók a saját életüket kockáztatják, miközben a munkájukat végzik. Segítsünk nekik azzal, hogy otthon maradunk - írta bejegyzésében Vučić.

Aleksandar Vučić
Szerbia
Air Serbia
Twitter

Most

11:27, Frissítve: 11:51

Húsvéti liturgia Belgrádban

Az ünnepi liturgiát Porfirije szerb pátriárka felkérésére Aleksej püspöki méltóság szolgáltatta a belgrádi Szent Száva-templomban.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.