Ugrás a tartalomra

Folyik az élelmiszercsomagok kiosztása Adán

2020.04.07
18:31
2020.04.07
20:31
Forrás
Pannon RTV
Április elején kezdték meg az élelmiszercsomagok kiosztását Ada Község területén.

A csomag alapvető élelmiszereket tartalmaz, mint pl. kristálycukrot, olajat, lisztet, rizst, száraztésztát, emellett különféle zöldségeket és narancsot. A segélycsomagokat hétköznaponként, a kijárási tilalom ideje alatt juttatják el a község összes háztartásába, azért, hogy a polgárok személyesen vehessék át őket. A tervek szerint a húsvéti ünnepek előtt szeretnék befejezni a csomagok átadását.

Bilicki Zoltán, polgármester, Ada: „Ada Község Önkormányzata a saját költségvetéséből, együttműködve a község területén található helyi közösségekkel, különített el bizonyos pénzeszközöket annak céljából, hogy minden háztartásnak támogatást, segítséget nyújtsunk ebben a krízises időszakban. A Covid vírus által okozott áldatlan helyzet nehézségekkel jár mindannyiunk számára, ezért is döntöttünk úgy, hogy minden háztartásunk számára biztosítunk egy élelmiszercsomagot.”

Ada
Bilicki Zoltán

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.