Ugrás a tartalomra

Már 6700 üdülési utalvány talált gazdára

2020.05.14
12:10
Forrás
Vajdasági RTV
Az igénylés elindulásának első napján összesen 6700 üdülési utalványt osztottak ki Szerbiában - jelentette be Rasim Ljajić.

A turisztikai miniszter elmondta, jelenleg 400 ezer utalványt igényelhetnek a lakosok. Jogosultak rá a nyugdíjasok, azok a munkavállalók, akik 70 ezer dinárnál kevesebbet keresnek havonta, a munkanélküliek, a mezőgazdasági termelők és az egyetemisták.

A tárcavezető szerint a legnagyobb kárt a turisztikai ágazatban okozta a koronavírus-járvány, azzal pedig, hogy szerbiaiak belföldön töltik szabadságukat, segíteni tudnak a válságból való kilábalásban. Az üdülési utalványokat a posták ügyfélszolgálatainál lehet igényelni.

Bővebb információ a www.mtt.gov.rs honlapon található.

üdülési utalvány
Rasim Ljajić
turizmus
Szerbia

Most

17:17, Frissítve: 19:39

Ma kiderül, kik vihetik haza az ajándékokat!

A Közügyek kérdésére csaknem ötszáz válasz érkezett Vajdaság szinte minden részéből. Mai műsorunkban kiderül, hogy ki csobbanhat a családjával Mórahalmon. Nézzék a 18 óra 10 perckor kezdődő műsorunkat.
16:02, Frissítve: 16:33

Fiáker szemlét tartottak Cserépalján

Huszonnyolcadik alkalommal szervezték meg a Cserépaljai Fiáker Szemlét. A Parádés Kocsik és Lovak Nemzetközi Szemléjére a dél-bánáti Cserépaljára egész Szerbia területéről érkeztek a lovas sport kedvelői.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.

Drágábbak a luxustermékek Szerbiában

Több luxustermék is megdrágult Szerbiában május elsejétől. Keddtől egy doboz cigarettáért is többet kell fizetnie a dohányosoknak, mint eddig. Ami viszont jó hír, hogy az áram és a gáz árának emelkedésétől idén már nem kell tartanunk.