Ugrás a tartalomra

Antalfalva: A VMSZ átadta a támogatói aláírásokat és a jelöltlistát

2020.06.01
15:41
2020.06.01
17:52
Forrás
Pannon RTV
A listavezető Horti László, a VMSZ antalfalvi községi szervezetének elnöke.

Antalfalván a hétfő reggeli órákban adták át a támogatói aláírásokat és a jelöltlistát a község választási bizottságnak.

Horti László, antalfalvi községi elnök, VMSZ: „24 órán belül értesítve leszünk, hogy el lett-e fogadva, hogy hiba nélkül van minden. Úgy történt, ahogy kellett szabályok szerint. Várjuk a feleletet, ha elvállalják és minden rendben lesz, akkor 3-as szám alatt fogunk szerepelni a következő választásokon.”

A VMSZ képviselői az eseményen az összefogás fontosságát hangsúlyozták.

Lálity Urbán Emese, a VMSZ torontálvásárhelyi II. helyi szervezetének elnöke: „Nekünk mindenféleképpen fontos, hogy itt képviseljük a közösségi érdekeit helyi szinten a községünkben. Jelen pillanatban helyi közösségi választás most nincs kiírva a községünkben, illetve Torontálvásárhelyen. Most arra összpontosítunk, hogy megmozgassuk az egész községben azokat, akik szeretnék támogatni a haladást, segíteni akarnak a magyarságnak, a magyaroknak. Őket szeretnénk most megszólítani, hogy a községi szinten a hármas számra szavazzanak. Nagyon fontos nekünk a közösség, a közösség fejlődése és a jövőnk.”

Szerbiában június 21-én tartják a választásokat.

Választások 2020
VMSZ
jelöltlista

Most

19:37, Frissítve: 19:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.