Ugrás a tartalomra

„A Koszovó és Szerbia közti megállapodásnak a kölcsönös elismeréshez kell vezetnie”

2020.06.06
07:44
Forrás
Szerbiai RTV
Avdullah Hoti azt mondta: hamarosan minden akadályt elhárítunk annak érdekében, hogy folytatódhasson a Pristina és Belgrád közötti párbeszéd.

A koszovói miniszterelnök úgy fogalmazott, hosszú évek óta folynak a tárgyalások technikai jellegű kérdésekről, most annak jön el az ideje, hogy megállapodást kössön egymással Koszovó és Szerbia. A megállapodásnak a kölcsönös elismeréshez kell vezetnie, a függetlenség, a területi integritás megőrzése és az alkotmányos rend védelme kiemelten fontos számukra - mondta a politikus. A párbeszédet a kormánynak kell vezetnie és minden felelősség a miniszterelnökre hárul - emelte ki Hoti.

Koszovó
megállapodás
Avdullah Hoti

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.