Ugrás a tartalomra

A tartományi sorrend: SZHP, SZSZP, VMSZ

2020.06.22
19:53
Forrás
021.rs
A nem végleges eredmények szerint 7 lista lépte át a küszöböt a tartományi parlamenti választásokon - tájékoztatott 19 órai sajtótájékoztatóján a Vajdasági Választási Bizottság.

A Szerb Haladó Párt 62,50 százalékot szerzett, a Szerbiai Szocialista Párt a szavazatok 10,83 százalékát, míg a Vajdasági Magyar Szövetség 10 százalékot szerzett. A további adatok azt mutatják, hogy a Vajdasági Front 5 százalékot, a Szerb Királyság Megújhodási Mozgalma és a Söprű 2020 nevű szervezetek egyaránt 4,17 százalékot szereztek, míg a Szerb Radikális Párt 3,33 százalékot. A részvételi arány a tartomány területén 51,45 százalékos volt. Az említett adatok 79,97 százalékos feldolgozottság után értendőek.

Választások 2020
VMSZ
SZHP
Tartományi Parlament

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.