Ugrás a tartalomra

Másodszor került Újvidékre a Szerbiai Kupa-serleg

2020.06.26
14:15
2020.06.26
17:05
Forrás
Pannon RTV
Tűzijátékkal, fáklyákkal és szurkolódalokkal várták haza a drukkerek a kupagyőztes Vojvodina labdarúgócsapatát tegnap este Újvidéken, a Karađorđe Stadionban.

A vajdasági együttes a Nišben megrendezett fináléban 2:2-re mérkőzött a belgrádi Partizannal, így a győztes kilétét tizenegyespárbaj döntötte el, amit végül a Vojvodina nyert meg.

Így a Partizan négy éve tartó hegemóniája megszakadt és a bajokság után, a kupában is a második helyen zárt. Az újvidéki klub egyébként fennállása alatt másodszor tudta elhódítani a szerb labdarúgó kupa serlegét.

szerbiai
kupa
labdarúgás
Újvidék
Niš
Vojvodina
Partizan
Belgrád

Most

20:09, Frissítve: 20:32

A kormányprogramról vitázik a parlament

Miloš Vučević kormányalakító több mint három órán keresztül ismertette expozéját. Ezt követően megkezdődött a vita a köztársasági képviselőházban a kormányprogramról.
13:43, Frissítve: 16:32

Ezreket vonz a palicsi majális

Verőfényes napsütés és viharos erejű szél várta a 39. palicsi majális látogatóit. Már a délelőtti órákban benépesült a tópart, a kora délutáni órákban pedig már több ezren voltak a sétányon.
13:17, Frissítve: 15:45

Ma megalakul az új szerb kormány

A geopolitikai stabilitás megőrzése, infrastrukturális fejlesztések, az életszínvonal növelése, az EU-tagság felé vezető út és a katonai semlegesség - egyebek mellett ezeken dolgoznak majd az új szerb kormány tagjai a jövőben.

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.