Ugrás a tartalomra

Zavartalanul folynak a képzések Magyarkanizsán

2020.07.24
13:08
2020.07.24
16:10
Forrás
Pannon RTV
A magyarkanizsai Cnesa Oktatási és Művelődési Intézményben a legkisebbektől kezdve a felnőtteken át egészen az idősekig továbbra is mindenkinek szerveznek képzéseket.

Oviangol, könyvelés, számítógépes tanfolyam, szerb, angol, német és magyar nyelvi kurzusok elvégzésére is van lehetőség. Az oktatásszervezők alkalmazkodtak a járványügyi helyzethez, eszerint alakítják a csoportok létszámát, így továbbra is várják a jelentkezőket a tanfolyamokra. Búzás Hedvig, a Cnesa oktatásszervezője elmondta, az intézménynek ebben az évben eddig több mint 100 hallgatója volt, jelenleg egy nyári angol foglalkozássorozatra várják a 6-11 éves korú gyerekek jelentkezését.

Búzás Hedvig, oktatásszervező, Cnesa Oktatási és Művelődési Intézmény, Magyarkanizsa: „Ez egy angol foglalkozássorozat lenne, öt napon át tartana. Reggel 8-tól délig tartana a képzés, és itt a varázs és a varázslatos témakört járná körül Raffai Sára angoltanárnő vezetésével a csoport. Lesznek egyedi foglalkozások, csoportos foglalkozások, vetélkedők gyerekeknek, kézműves foglalkozások, tehát igyekszünk a legkülönbözőbb módon és módszertannal megközelíteni, és számukra a legjátékosabb módon átadni az angol nyelvtudást.”

Magyarkanizsa
Cnesa
Cnesa Oktatási és Művelődési Intézmény
képzés
nyelvtanfolyam

Most

18:36

Cápát fogtak Neum közelében

Veszélyeztetett és szigorúan védett cápafaj egy példányát fogott ki a napokban egy helyi horgász az Adriai-tengeren, a bosznia-hercegovinai Neum közelében.
17:58, Frissítve: 18:12

Hszi Csin-ping megérkezett Franciaországba

A kínai elnök Emmanuel Macron francia államfő meghívására érkezett Párizsba, ugyanis a két ország 60 éve lépett diplomáciai kapcsolatba. Hszi Csin-ping franciaországi látogatása után Szerbiába és Magyarországra is ellátogat.
16:01, Frissítve: 16:11

Verstappené a pole pozíció

A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull versenyzője volt a leggyorsabb a Forma-1-es Miami Nagydíj szombati időmérő edzésén, így a vasárnapi futamot ő kezdheti majd az élről.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.