Ugrás a tartalomra

Ismét emberhátrányban nyert a TSC Belgrádban a Rad ellen

2020.08.06
06:31
2020.08.06
16:46
Forrás
Pannon RTV
A szerbiai labdarúgó Szuperliga 2020/21-es idényének 2. fordulójában a kék-fehérek 3:1-re verték a szerb fővárosi együttest.

70 percig emberhátrányban játszott, mégis győzni tudott a Topolya labdarúgó csapata.

Szabó Zoltán gárdája Zec góljával már az első percben megszerezte a vezetést a belgrádi Rad vendégeként, de a házigazdák szinte azonnal egyenlítettek is, a hetedik percben már 1:1 volt az eredmény. A 21. percben aztán jött Szilágyi, aki szezonbeli második gólját szerezte, így ismét előnybe került a TSC. Egy perccel később Balázs utolsó emberként szabálytalankodott, amiért kiállították. A félidőig több gól nem született.

A hazaiak a második játékrészben sem tudtak élni az emberelőnnyel. Újabb gólt a topolyai együttes szerzett a 75. percben. Lukić Szilágyihoz hasonlóan szintén második gólját szerezte két forduló alatt.A TSC 3:1-re győzött és 4 pontot gyűjtve az élmezőnyből, az 5. helyről várja a folytatást. Vasárnap 19 órakor Zentán, a Városi Stadionban a sereghajtó Zlatibor csapatát fogadja majd a vajdasági klub.

Szabó Zoltán, vezetőedző, TSC: „Nagyon jól játszott a csapat, főképp emberhátrányban, nagyon okosan. A Rad nem is csinált sok helyzetet. Nekünk volt még a három gól mellett még 2-3 jó lehetőségünk is. Ott az elején gyorsan történt minden. Három gól az első 10 percben. Azt a kapott gólt ki kellett volna védekeznünk, volt egy kis gondunk a 10-es Jovanovićtyal, amikor területre futott, nem jól követtük. Abból lett a piros lap is, de amikor emberhátrányban 3:1-re nyersz idegenben a Rad ellen Belgrádban, akkor az embernek elégedettnek kell lenni.”

TSC
Rad
Belgrád
Topolya
Zenta
Zlatibor
szuperliga

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.