Ugrás a tartalomra

17 országba utazhatnak a szerb állampolgárok PCR- vagy szerológiai teszt és kötelező karantén nélkül

2020.08.21
07:58
2020.08.21
08:07
Forrás
Vajdasági RTV
A koronavírus-járvány terjedése miatt a szerbiai lakosok is csak bizonyos országokba léphetnek be a korlátozó intézkedések és szigorítások miatt.

Szabadon utazhatnak Albániába, Fehéroroszországba, Bosznia-Hercegovinában, Brazíliába, Jamaicára, Kongóba, a Maldív-szigetekre, Mexikóba, Ománba, Palauba, Pakisztánba, San Marinóba és Svájcba. Tesztelés és karantén nélkül engedélyezett a belépés az Amerikai Egyesült Államokba is, kivéve, ha az adott személy előzőleg Kínában, Iránban vagy a schengeni zóna országaiban, továbbá Nagy-Britanniában vagy Brazíliában járt. Ezen kívül korlátozás nélkül léphetünk be Törökországba és a Közép-afrikai Köztársaságba is a szerbiaiak.

utazás
utazási korlátozás
ország
Szerbia
járvány
koronavírus

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.