Ugrás a tartalomra

Enyhítések következnek?

2020.08.22
14:08
Forrás
Szerbiai RTV
Nem zárható ki egyes, a koronavírus terjedésének megakadályozására hozott intézkedés enyhítése, az ünnepségek korlátozását leszámítva - ezt jelentette ki Darija Kisić Tepavčević.

A Batut Közegészségügyi Intézet igazgatóhelyettese hozzátette, az esetleges enyhítésekről a válságstáb egyeztetni fog. Külön kiemelte azon helyek munkaidejének meghosszabbítását, amelyek nyílt téren tudnak működni.

Azokban az éjszakai klubokban terjed leginkább a vírus, amelyek zárt terűek. A hangos beszéd, az éneklés - ez mind olyan tevékenység, ami hatékonyabban juttatja a levegőbe a vírust, itt továbbra is rendkívül óvatosnak kell lenni.

Továbbra is mindenkit arra szólított fel, hogy tartsa be a maszkviselésre, a távolságtartásra és a kézhigiéniára vonatkozó javaslatokat.

Szerbia
koronavírus
enyhítés
Darija Kisić

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.