Ugrás a tartalomra

Orbán: Magyarországon az intellektuális szuverenitásért zajlik harc

2020.08.31
13:11
2020.08.31
17:59
Forrás
MTI
Magyarországon valójában az intellektuális szuverenitásért zajlik a harc - hangsúlyozta Orbán Viktor magyar miniszterelnök a 15. Bledi Stratégiai Fórumon hétfőn.

Orbán Viktor elmondta, azért küzdünk, hogy érvényesíthessük kereszténydemokrata-konzervatív demokráciafelfogásunkat a liberális nézetekkel szemben.

Azért harcolunk, hogy ne csak egy, mindenki által elfogadott szemszögből vizsgálhassuk az európai intézményeket és politikát, és lehessen vitázni olyan fogalmakról, mint a család, nemzet, kulturális hagyományok, vallás és migráció - magyarázta.

A kormányfő aláhúzta: a magyar demokrácia legalább olyan jó, mint a német vagy az olasz, és megfelel a demokrácia európai követelményeinek.

Orbán Viktor
Bled
bledi stratégiai fórum

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.