Ugrás a tartalomra

Ismét vajdasági rangadó

2020.09.24
12:55
2020.09.25
15:10
Forrás
Pannon RTV
A TSC a szabadkai Spartacus csapatát fogadja szombaton 16 órakor Zentán a szerb Szuperliga 9. fordulójában.

Szabó Zoltán együttese jó formában várja az összecsapást, hiszen a román FCSB elleni tisztes helytállás után hétfőn 4:1-es győzelmet arattak Šabacon, a Mačva otthonában. A topolyai csapat edzője szerint a Spartacus már évek óta Szerbia legjobb együttesei közé tartozik, és nehéz mérkőzésre számít szombaton, hiszen a szabadkaiak ellen eddig mindig ki-ki meccset játszottak.

Szabó Zoltán, vezetőedző, TSC: „Mi nyertünk Szabadkán, Zentán döntetlen volt, de lehetett volna másképpen is. Úgyhogy egy érdekes mérkőzést várok az biztos. Remélem nekünk ez a győzelem a Mačva ellen ad még egy lendületet, még egy kis önbizalmat, úgyhogy győzelmet várok természetesen a csapattól. Szeretném azért mindenképpen elmondani, hogy hiányoznak a szurkolók, nagyon. Most, amikor megindult a csapatnak, kellene még egy kis nyomás tőlük, de a koronavírus miatt nem lehet. Bízok a csapatban, és remélem, hogy folytatjuk ezeket a jó meccseket, amiket játszottunk a Steaua és a Mačva ellen, a Spartacus ellen is tudjuk majd folytatni.”

TSC
Spartacus
Szabadka
Topolya
Zenta
városi
stadion
Szabó Zoltán
vezetőedző

Most

11:40, Frissítve: 11:54

Drágábbak a luxustermékek Szerbiában

Több luxustermék is megdrágult Szerbiában május elsejétől. Keddtől egy doboz cigarettáért is többet kell fizetnie a dohányosoknak, mint eddig. Ami viszont jó hír, hogy az áram és a gáz árának emelkedésétől idén már nem kell tartanunk.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.