Ugrás a tartalomra

A TSC-vel mérkőzik meg a Spartacus

2020.09.25
14:49
2020.09.25
16:21
Forrás
Pannon RTV
Felkészülten várják az összecsapást a Spartacus játékosai.

Szombaton mérkőzik meg a Spartacus focicsapata a TSC-vel a szerbiai labdarúgó Szuperliga 9. fordulójában. Zentán a városi stadionban 16 órától lépnek pályára az együttesek. A szabadkaiak a múlt vasárnap vesztettek a Proleter ellen, 1:2-re kaptak ki hazai pályán. A topolyaiak az előző fordulóban 4:1-re nyertek idegenben a Mačva ellen. A Spartacus csapatánál azt mondják, felkészültek a holnapi meccsre.

Vladimir Gaćinović, vezetőedző, Spartacus LK: „Holnap új feladat és kötelezettség vár ránk. Meg kell mutatnunk, hogy kik vagyunk, hogy mik vagyunk és mennyit érünk. Nem csak saját magunknak, hanem meg szeretnénk mutatni a nyilvánosságnak, a Spartacus Labdarúgó Klub szurkolóinak és a szerbiai futballközönségnek is. Tudjuk, rendkívül nehéz feladat előtt állunk. Nehéz ellenfél, a TSC vár ránk, amely figyelemreméltó támadóképességekkel rendelkezik.”

Spartacus
szuperliga
labdarúgó
TSC
Zenta

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.