Ugrás a tartalomra

Ismét vajdasági rangadó

2020.09.24
12:55
2020.09.25
15:10
Forrás
Pannon RTV
A TSC a szabadkai Spartacus csapatát fogadja szombaton 16 órakor Zentán a szerb Szuperliga 9. fordulójában.

Szabó Zoltán együttese jó formában várja az összecsapást, hiszen a román FCSB elleni tisztes helytállás után hétfőn 4:1-es győzelmet arattak Šabacon, a Mačva otthonában. A topolyai csapat edzője szerint a Spartacus már évek óta Szerbia legjobb együttesei közé tartozik, és nehéz mérkőzésre számít szombaton, hiszen a szabadkaiak ellen eddig mindig ki-ki meccset játszottak.

Szabó Zoltán, vezetőedző, TSC: „Mi nyertünk Szabadkán, Zentán döntetlen volt, de lehetett volna másképpen is. Úgyhogy egy érdekes mérkőzést várok az biztos. Remélem nekünk ez a győzelem a Mačva ellen ad még egy lendületet, még egy kis önbizalmat, úgyhogy győzelmet várok természetesen a csapattól. Szeretném azért mindenképpen elmondani, hogy hiányoznak a szurkolók, nagyon. Most, amikor megindult a csapatnak, kellene még egy kis nyomás tőlük, de a koronavírus miatt nem lehet. Bízok a csapatban, és remélem, hogy folytatjuk ezeket a jó meccseket, amiket játszottunk a Steaua és a Mačva ellen, a Spartacus ellen is tudjuk majd folytatni.”

TSC
Spartacus
Szabadka
Topolya
Zenta
városi
stadion
Szabó Zoltán
vezetőedző

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.