Ugrás a tartalomra

A TSC-vel mérkőzik meg a Spartacus

2020.09.25
14:49
2020.09.25
16:21
Forrás
Pannon RTV
Felkészülten várják az összecsapást a Spartacus játékosai.

Szombaton mérkőzik meg a Spartacus focicsapata a TSC-vel a szerbiai labdarúgó Szuperliga 9. fordulójában. Zentán a városi stadionban 16 órától lépnek pályára az együttesek. A szabadkaiak a múlt vasárnap vesztettek a Proleter ellen, 1:2-re kaptak ki hazai pályán. A topolyaiak az előző fordulóban 4:1-re nyertek idegenben a Mačva ellen. A Spartacus csapatánál azt mondják, felkészültek a holnapi meccsre.

Vladimir Gaćinović, vezetőedző, Spartacus LK: „Holnap új feladat és kötelezettség vár ránk. Meg kell mutatnunk, hogy kik vagyunk, hogy mik vagyunk és mennyit érünk. Nem csak saját magunknak, hanem meg szeretnénk mutatni a nyilvánosságnak, a Spartacus Labdarúgó Klub szurkolóinak és a szerbiai futballközönségnek is. Tudjuk, rendkívül nehéz feladat előtt állunk. Nehéz ellenfél, a TSC vár ránk, amely figyelemreméltó támadóképességekkel rendelkezik.”

Spartacus
szuperliga
labdarúgó
TSC
Zenta

Most

19:37, Frissítve: 19:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.