Ugrás a tartalomra

Pásztor István: Nem számában, hanem a lelkek nagyságában él a nemzet

2020.09.29
10:18
2020.09.29
16:02
Forrás
Pannon RTV
Örömét fejezte ki a vasárnapi romániai választásokkal kapcsolatban és gratulált az RMDSZ-nek és az egész ottani magyar közösségnek Pásztor István.

A VMSZ első embere hangsúlyozta: megmutatták, hogy nem számában, hanem a lelkek nagyságában él a nemzet. Pásztor szerint a marosvásárhelyi eredmény évtizedes álom beteljesülése, amely mindnyájunknak erőt ad. A politikus szerint a decemberi romániai választások előtt, különösen fontos a vasárnapi eredmény.     

"Azt remélem, hogy ez a lendület végigviszi az elkövetkező két-két és fél hónapos kampányt. Azt kívánom, hogy egy ugyanilyen lendületes kampányt. Egy célirányos, problémaorientált, probléma megoldás orientált kampányt folytasson az RMDSZ, annak reményében, hogy az évet valamikor Mikulás magasságában ugyanilyen érzésekkel tudjuk nyugtázni, annak a végét."

Pásztor István
VMSZ
rmdsz
eredmény
Románia

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.