Ugrás a tartalomra

Hamarosan kiderül, ki kapja a kormányalakítási megbízást

2020.09.29
12:18
Forrás
Tanjug
Néhány napon belül kiderül, hogy ki lesz megbízva az új kormány megalakításával - erről beszélt Aleksandar Vučić ma Belgrádban.

Egy hétnél kevesebb idő kell ahhoz, hogy ez kiderüljön, hangsúlyozta Szerbia államfője. 

A Belgrád a vízen munkálatinak megtekintésekor Szerbia és Koszovó viszonyának normalizálásáról is beszélt. Kiemelte, hogy a Belgrád és Pristina között előzőleg aláírt brüsszeli szerződést is érvényre kell juttatni. Persze nem úgy, ahogy azt Pristina szeretné - mondta. A Szerb Községek Közösségének megalakítása ugyanis kiemelten fontos - tette hozzá Aleksandar Vučić. 

kormányalakítás
Belgrád a vízen
Aleksandar Vučić
Koszovó
Pristina

Most

09:15, Frissítve: 09:25

A Leverkusen tovább menetel

A Bayer Leverkusen magabiztosan nyerte az AS Róma elleni Európa Liga elődöntő első mérkőzését. A Marseille és az Atalanta döntetlen.
07:48, Frissítve: 11:31

Egy éve történt a belgrádi iskolai mészárlás

Egy évvel ezelőtt, 2023. május 3-án gyászba borult Szerbia. Ezen a napon történt ugyanis az az iskolai lövöldözés a belgrádi Vladislav Ribnikar Általános Iskolában, amelyben 9 gyermek és egy felnőtt vesztette életét.
07:23

Ortodox nagypéntek van

A hívek ma Jézus kereszthalálára emlékeznek, ez a legszomorúbb nap az egyházi évben. Szigorú böjti nap azok számára, akik a Julianus-naptárt követik.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.