Ugrás a tartalomra

Ismét kétszáz felett az újabb koronavírusos Szerbiában

2020.10.17
15:36
Forrás
blic.rs
Két személy elvesztette a harcot a koronavírus szövődményeinek következtében, míg 227 újabb tesztelt esetében regisztrálták a fertőzést - ezek az elmúlt 24 óra adatai.

Ezúttal 5456 tesztet végeztek el a szakemberek, ebből lett ismét kétszáz feletti a napi szám. A hivatalos adatok szerint 22 ember szorul mesterséges lélegeztetésre, ők életveszélyes állapotban vannak. Az elmúlt három napban egyébként 200 felett volt a napi fertőzött-szám Szerbiában, ezért a válságstáb tegnap ajánlottá tette a maszkviselést nyílt térben, továbbá a helyi gyülekezések korlátozására szólította fel az önkormányzatokat. A legtöbb új beteget Belgrádban, Kragujevacon és Valjevóban veszik nyilvántartásba. 

Szerbia
koronavírus
koronavírus-járvány

Most

19:37, Frissítve: 19:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.