Ugrás a tartalomra

Egyelőre azon dolgoznak, hogyan lehetne betartatni a járványmegelőző intézkedéseket

2020.10.23
11:56
2020.10.23
16:27
Forrás
Szerbiai RTV
Ha elszabadul a koronavírus, lehetnek szigorítások Szerbiában.

Amennyiben továbbra is romlanak a napi koronavírus-adatok Szerbiában, a válságstáb szigorít az intézkedéseken - ezt mondta Srđa Janković, a stáb tagja a Pink TV-nek. Most egyelőre még a meglévő intézkedések hatékonyabb betartatása zajlik - tette hozzá.

Szavai szerint egyelőre az látszik, hogy az érvényben levő korlátozásokat nem mindenki veszi komolyan, így első körben arról egyeztettek, hogy hogyan lehetne a meglevő intézkedéseket hatékonyabban betartatni a polgárokkal. Jelenleg a legfontosabb a személyes felelősségvállalás, ezután következik csak a törvény ereje - tette hozzá.

intézkedés
betartatás
szigorítás
Srđa Janković
Szerbia

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.