Ugrás a tartalomra

A lakosok véleménye is számít

2020.11.06
09:56
Forrás
Tanjug
A belgrádiak elmondhatják véleményüket arról, milyen fejlesztések legyenek a szerb fővárosban.

A belgrádiak elmondhatják, hogy milyen fővárosi fejlesztéseket szeretnének a következő évben. A polgármester-helyettes, Goran Vesić arra kérte a lakosokat, hogy a város honlapján töltsenek ki egy űrlapot, amelyben leírhatják javaslataikat.

A 2021-es év belgrádi költségvetésének tervezetét elkészítették, amely 64 millió euróval számol. Ahhoz szólhatnak hozzá az ott élők, hogy milyen fejlesztéseket, beruházásokat valósítsanak meg jövőre.

A terv egyebek mellett tartalmazza a metróépítés elkezdését, vasúti fejlesztéseket, a kerülőút építését, gázüzemű autóbuszok vásárlását és új óvodák létrehozását.

A lakossági javaslatokat november 14-e és 28-a között várják, azután a következő héten megvizsgálják azokat, majd beépítik a költségvetés tervezetébe, amely decemberben kerül a főváros képviselői elé.

Belgrád
lakosság
költségvetés
fejlesztések
beruházások
Goran Vesić

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.