Ugrás a tartalomra

Lehet, hogy korábban kell majd bezárniuk a szórakozóhelyeknek

2020.11.09
21:36
2020.11.10
09:24
Forrás
B92
Csütörtökön ülésezik és dönt a kérdésről a szerbiai válságstáb.

A sajtó úgy tudja, egyetlen téma lesz szerbiai válságstáb ülésén a koronavírus-járvány jelenlegi helyzetével összefüggésben, mégpedig a kávézók és éjszakai klubok nyitvatartása. A legrosszabb forgatókönyv az lenne, ha bezáratnák a szórakozóhelyeket, de ennek csekély a valószínűsége. A legvalószínűbb, hogy rövidítik a munkaidőt, vagyis az éttermek és kávézók korábban zárnak majd be, mint most. Várhatóan 20 vagy 21 órakor lesz a zárás. Jelenleg 23 óráig lehetnek nyitva.

szórakozóhely
kávézó
étterem
éjszakai klub
nyitvatartás
válságstáb
Szerbia

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.