Ugrás a tartalomra

Felvételi előkészítő a Bolyai Tehetséggondozó Gimnázium és Kollégiumban

2020.11.28
19:15
Forrás
Vajdasági RTV
A Bolyai Tehetséggondozó Gimnázium és Kollégiumban az idei tanévben is lesz felvételi előkészítő.

Az elmúlt tanévben a felkészítő tanárok csak néhány alkalommal tudtak személyesen találkozni a gyerekkel, mert idővel át kellett térniük az online munkára, ami megnehezítette a diákok és a tanárok közötti kommunikációt. 

Az idei felkészítőt a tervek szerint a téli szünetben tartják meg, amikor az iskola diákjai nem tartózkodnak az épületben. Így fogadni tudják az érdeklődő és a már jelentkezett nyolcadikos tanulókat egy személyes ismerkedésre, foglalkozásokra. Mindezt a járványügyi előírásokkal összhangban: folyamatos lázméréssel, kézfertőtlenítéssel, maszkban, kiscsoportokban dolgozva – mondta Csikós Pajor Gizella, az iskola igazgatója. Az érdeklődők a következő elérhetőségeken jelentkezhetnek és kaphatnak bővebb tájékoztatást a felvételivel kapcsolatban: 024/816-700, 024/816-666, illetve bolyai@bolyai-zenta.edu.rs.

Bolyai Tehetséggondozó Gimnázium és Kollégium
Csikós Pajor Gizella
felvételi eljárás

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.
12:58, Frissítve: 16:12

Az egész ország az áldozatokra emlékezik

Egy évvel a belgrádi iskolai lövöldözés után az egész ország megemlékezett az áldozatokról. A televízió és rádióműsorok reggel 8:41 perckor megszakították a sugárzást, és egy perces néha csenddel tisztelegtek a lövöldözésben elhunytak emléke előtt.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.