Ugrás a tartalomra

Újvidéki Nemzetközi Mezőgazdasági Kiállítás ONLINE

2020.12.10
13:28
2020.12.10
19:25
Forrás
Pannon RTV
Idén, első alkalommal, tekintettel a koronahelyzetre, online térben, virtuálisan tartják meg az expót.

Nagy múlttal rendelkezik az Újvidéki Nemzetközi Mezőgazdasági Kiállítás. Ugyanis a térség legjelentősebb agrárrendezvénye, amelyen több évtizeden keresztül a világ 60 országából több, mint 1500 résztvevő mutatja be az ágazati újdonságokat, az agráriumban elért eredményeket. Jelentős üzleti kapcsolatok születnek, bemutatják az innovációkat és a fejlesztési lehetőségeket, valamint partneri kapcsolatok alakulnak ki az intézmények, a vállalkozások és más résztvevők között. Idén, első alkalommal, tekintettel a koronahelyzetre, online térben, virtuálisan tartják meg az összejövetelt. Az érdeklődők ingyenesen regisztrálhatnak az expoonline.rs oldalon és december 14-e és 18-a között követhetik az eseménysorozatot – mondta Gordana Knežević, a Vásár szóvivője.

„Ezen a rendezvényen is bemutatnak minden márkát, tehát érkeznek azok a kiállítók, akik bemutatják saját termékeiket. Vásárlókat, valamint üzleti partnereket keresnek, de többek között a kongresszusi rész szervezésében is részt vesznek, azaz szakmai előadásokat tartanak. A kiállítókhoz, a standokhoz virtuális módon lehet eljutni, valamint a standon lévő ügyeletes személlyel akár videóchat formájában vagy videohívással, illetve e-maillel lehet tartani a kapcsolatot. Az expoonline.rs oldalon a szakelőadások kísérhetők, továbbá B2B találkozót beszélhetnek meg az érdeklődők, valamint B2C–nek nevezett találkozót, amely a vásárlóknak szól. Tehát minden virtuális térben elérhető kommunikációs módszert lehetővé tettünk a résztvevőknek és a kiállítóknak.”

Újvidéki Nemzetközi Mezőgazdasági Kiállítás
online
Újvidék
mezőgazdaság
kiállítás

Most

17:17, Frissítve: 17:31

Ma kiderül, kik vihetik haza az ajándékokat!

A Közügyek kérdésére csaknem ötszáz válasz érkezett Vajdaság szinte minden részéből. Mai műsorunkban kiderül, hogy ki csobbanhat a családjával Mórahalmon. Nézzék a 18 óra 10 perckor kezdődő műsorunkat.
16:02, Frissítve: 16:33

Fiáker szemlét tartottak Cserépalján

Huszonnyolcadik alkalommal szervezték meg a Cserépaljai Fiáker Szemlét. A Parádés Kocsik és Lovak Nemzetközi Szemléjére a dél-bánáti Cserépaljára egész Szerbia területéről érkeztek a lovas sport kedvelői.
13:46, Frissítve: 16:59

Elstartolt a strandszezon Újvidéken

Ez a strand az egyik legszebb és legrendezettebb strandnak számít a Duna teljes szerbiai szakaszán, amely számos lehetőséget kínál az idelátogatóknak. A szezonális belépőket mától lehet igényelni.
13:34, Frissítve: 13:42

Tornádó söpör végig az USA középső államain

Heves viharok söpörtek végig az Egyesült Államok középső részén kedden kora reggel, órákkal azután, hogy Oklahomában egy tornádó legalább egy ember halálát okozta és két település egy részét elpusztította.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.

Drágábbak a luxustermékek Szerbiában

Több luxustermék is megdrágult Szerbiában május elsejétől. Keddtől egy doboz cigarettáért is többet kell fizetnie a dohányosoknak, mint eddig. Ami viszont jó hír, hogy az áram és a gáz árának emelkedésétől idén már nem kell tartanunk.