Ugrás a tartalomra

Benedek Tibor az évszázad legjobb férfi vízilabdázója

2020.12.27
08:58
2020.12.27
13:04
Forrás
total-waterpolo.com, vlv.hu, varosikurir.hu
Benedek Tibor a legmeggyőzőbb eredménnyel a világ eddigi legjobb 21. századi férfi vízilabdázója - a Total Waterpolo szaklap játékának végeredménye alapján. Bekerült az álomcsapatba Kásás Tamás és Varga Dénes is.

Benedek Tibor lett az évszázad legjobb férfi vízilabdázója a világon. Az első ötben még két magyar végzett, a szintén háromszoros olimpiai aranyérmes Kásás Tamás, valamint Varga Dénes, aki a pekingi aranycsapatnak volt tagja.

Negyven zsűritag és több mint 50 ezer közönségszavazat után alakult ki a végső sorrend. A játékosok az egyes szakértői voksok és a közönségszavazások eredménye után pontszámokat kaptak. A férfiaknál 48 ponttal a háromszoros olimpiai bajnok Benedek Tibor végzett az élen.

A Total Waterpolo a nők és a férfiak mezőnyében is összeállított második csapatot. Ezekben is van magyar, a nőknél Stieber Mercédesz, a férfiaknál Kiss Gergely.

Benedek Tibor
vízilabdázó
Kásás Tamás
Total Waterpolo

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.