Ugrás a tartalomra
MTI/Mónus Márton/2020.06.18.

Szűk családi körben vettek végső búcsút Benedek Tibor háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázótól

2020.07.03
15:08
Forrás
MTI
A család közleményében arról tájékoztatja a sportoló tisztelőit, hogy az augusztusi vízilabda Magyar Kupa-döntőn vehetnek tőle búcsút a Margitszigeten.

"Köszönjük az elmúlt hetek megemlékezéseit, a sok üzenetet, együttérzést, Tiborra és a családunkra irányuló figyelmüket. Érezzük az egész ország, a sport- és vízilabdavilág támogatását ebben a leírhatatlanul szomorú időszakban." - írja a család a médiához eljuttatott levélben. A részletekről, valamint a döntő időpontjáról hamarosan a Magyar Vízilabda Szövetség honlapján adnak tájékoztatást. Benedek Tibor életének 48. évében, súlyos betegség után hunyt el június 18-án.

Benedek Tibor
olimpia
bajnok
vízilabdázó

Most

21:48

Közel az antarktiszi átbillenési pont

A közelmúltban bekövetkezett hőhullámok, a Déli-óceánban bekövetkezett változások és az antarktiszi tengeri jég kiterjedésének csökkenése arra utal, hogy éghajlati fordulópont közelébe kerülhetünk.
18:31, Frissítve: 19:27

Bor és a hal Horgoson

Halászlé és borversenyt tartottak Horgoson. A Szent Orbán Borlovagrend és a Proleter Horgászegyesület már tizenegyedik alkalommal szervezte meg a Bor és a hal elnevezésű eseményt a Művelődési Ház melletti téren.

Népszerű

Narancssárga riasztás van érvényben egész Vajdaságban

Jön a rossz idő – figyelmeztet a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet. Vajdaságban és Közép-Szerbia egyes részein narancsriasztás van érvényben. A hétvégéig és a jövő hét első felében folytatódik a változékony időjárás, záporokkal, zivatarral.